Гражданин на Тайланд е сред убитите в нападението в Страсбург снощи, съобщава

...
Гражданин на Тайланд е сред убитите в нападението в Страсбург снощи, съобщава
Коментари Харесай

Трагедията е голяма! Стана ясна самоличността на една от жертвите на кървавата баня в Страсбург

Гражданин на Тайланд е измежду убитите в нападението в Страсбург снощи, оповестява тайландското издание " Банкок пост ".

``
реклама
 
Мъжът е бил във Франция на почивка. Той е бил на 47 години и е разпознат от изданието като Анупонг Суебсаман. Прострелян бил съдбовно в главата, написа Блиц.

Италиански публицист е потърпевш при стрелбата в центъра на Страсбург снощи, съобщи италианската АНСА. Според информацията нараняванията на италианския публицист са леки.

Вчера вечерта 29-годишен жител на Страсбург на име Шериф Шекат, прочут на силите на реда за закононарушения от нетерористичен темперамент, откри огън на коледния базар в града. По последни данни убитите са трима, а ранените 12.

Стотици служители на реда вземат участие в издирването на нападателя. Вчера сутринта той трябвало да бъде задържан по съмнение, че е взел участие във въоръжен обир и нападение по време на него. Полицията обаче не го намерила в дома му. След нападението нападателят е бил ранен от патрул на силите на реда, само че е съумял да се измъкне.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР